Rosemary and Parmesan Almond Pulp Crackers

Rosemary and Parmesan Almond Pulp Crackers

3.6 10 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 20min.
4 portions

Suroviny

  • olive oil
    20 g
  • water
    30 g
  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    30 g
  • almond pulp leftover from homemade almond milk (see tip)
    180 - 200 g
  • garlic powder
    1 tsp
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground linseed
    2 tsp
  • bicarbonate of soda
    1 tsp
  • fresh rosemary leaves only, finely chopped
    2 sprigs

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 3.1 g
Kalorie 410 kJ / 99 kcal
Tuk 9.2 g
Sacharidy 0.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...