Rosemary and Parmesan Almond Pulp Crackers
TM6 TM5

Rosemary and Parmesan Almond Pulp Crackers

4.0 ( 7 hodnocení )

Suroviny

  • 20 g olive oil
  • 30 g water
  • 30 g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
  • 180 - 200 g almond pulp leftover from homemade almond milk (see tip)
  • 1 tsp garlic powder
  • ½ tsp fine sea salt
  • 2 tsp ground linseed
  • 1 tsp bicarbonate of soda
  • 2 sprigs fresh rosemary leaves only, finely chopped

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
99 kcal / 410 kJ
Protein
3.1 g
Tuk
9.2 g
Sacharidy
0.5 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty