Gluten-free Breakfast Quiche

Gluten-free Breakfast Quiche

4.4 15 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 30min.
6 slices

Suroviny

Gluten-free Shortcrust Pastry
  • gluten-free plain white flour (see tip)
    200 g
  • unsalted butter cold, diced
    100 g
  • water ice cold
    80 g
  • xanthan gum
    1 ½ tsp
  • fine sea salt
    2 pinches
Filling
  • Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)
    80 g
  • pork sausages (approx. 2), skin removed, broken in pieces
    125 g
  • streaky bacon (approx. 3 rashers), cut in pieces (1 cm)
    65 g
  • olive oil
    10 g
  • potatoes peeled, cut in pieces (2-3 cm)
    130 g
  • water
    500 g
  • large eggs
    4
  • milk
    250 g
  • fine sea salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    2 pinches
  • spring onion (approx. 10 g), finely chopped
    1

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 slice

Sodík 687 mg
Protein 16 g
Kalorie 2114 kJ / 508 kcal
Tuk 32 g
Nasycený tuk 16 g
Sacharidy 36 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...