Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gluten-free Shortcrust Pastry
- 200 g gluten-free plain white flour (see tip)
- 100 g unsalted butter, cold, diced
- 80 g water, ice cold
- 1 ½ tsp xanthan gum
- 2 pinches fine sea salt
Filling
- 80 g Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
- 125 g pork sausages (approx. 2), skin removed, broken in pieces
- 65 g streaky bacon (approx. 3 rashers), cut in pieces (1 cm)
- 10 g olive oil
- 130 g potatoes, peeled, cut in pieces (2-3 cm)
- 500 g water
- 4 large eggs
- 250 g milk
- ¼ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 spring onion (approx. 10 g), finely chopped
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 2114 kJ / 508 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 32 g
- Nasycený tuk
- 16 g
- Sodík
- 687 mg
Alternativní recepty
Chocolate Chip Gluten-Free Loaf
1 Std. 10 Min
Gluten Free Savoury Pancakes with Seafood
1 Std.
Gluten-free Shortcrust Pastry
35 Min
Gluten-free Butter Biscuits
1 Std.
Gluten-free Bacon and Sweetcorn Muffins
55 Min
Gluten Free Shortcrust Pastry
35 Min
Gluten Free Bread
1 Std. 40 Min
Gluten-free Artisan Bread
2 Std. 30 Min
Gluten-Free Focaccia Bread
1 Std.
Cyndi's Gluten-Free Bread
1 Std. 40 Min
Gluten-free Pizza Two Ways
2 Std. 45 Min
Gluten-Free Pizza Dough
1 Std. 10 Min