
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Zwiebeln halbiert
- 15 g Butter
- 8 Wacholderbeeren
- 1000 g Sauerkraut, roh
- 600 g Rippli geräuchert
- 1 Stück Kochspeck geräuchert (ca. 300 g)
- 1500 g Wasser
- 1 Gemüsebouillonwürfel (für 0,5 l)
- 100 g Dörrbohnen über Nacht in kaltem Wasser eingeweicht
- 1 Berner Zungenwurst (ca. 300 g)
- 1 Wädli (ca. 400 g), gekocht
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 544 kcal / 2277 kJ
- Protein
- 44 g
- Tuk
- 35 g
- Sacharidy
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Knöpfli
50min
Riz Casimir
45min
Fleischvögel mit Gemüse
1hod.
Papet vaudois (Waadtländer Laucheintopf)
55min
Ghackets mit Hörnli
30min
Brätchügeli-Pastetli mit Erbsli und Rüebli
35min
Fischknusperli mit Tartarsauce
50min
Rindsvoressen
1hod. 50min
Berner Rösti
40min
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1hod. 10min
Züri-Gschnätzlets
50min