Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 15 g Butter
- 8 Wacholderbeeren
- 1000 g Sauerkraut, roh
- 600 g Rippli, geräuchert
- 1 Stück Kochspeck, geräuchert (ca. 300 g)
- 1500 g Wasser
- 1 Gemüsebouillonwürfel (für 0,5 l)
- 100 g Dörrbohnen, über Nacht in kaltem Wasser eingeweicht
- 1 Berner Zungenwurst (ca. 300 g)
- 1 Wädli (ca. 400 g), gekocht
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2277 kJ / 544 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 35 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Berner Zopf
1h 45min
Fischknusperli mit Tartarsauce
50 Min
Blanquette de veau (Weisses Kalbsvoressen)
1 Std. 15 Min
Bratwurst mit Zwiebelsauce und Ofengemüse
45min
Wurst-Käse-Salat
10min
Schweinsnierstück mit Katoffelstock
1h 30min
Brätchügeli-Pastetli mit Erbsli und Rüebli
35min
Poulet mit Kartoffelstock
1 Std. 15 Min
Poulet-Curry-Salat
30min
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1 godz. 10 min
Rindsvoressen
1 Std. 50 Min