Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Form
- etwas Butter zum Einfetten
Teig
- 175 g Ruchmehl
- 80 g Butter, in Stücken (2 cm)
- ¾ TL Salz
- 60 g Wasser
Füllung
- 150 g Gruyère, in Stücken (3 cm)
- 500 g Zwiebeln, halbiert
- 40 g Butter
- 200 g Vollrahm
- 2 Eier
- 5 Zweigchen Thymian, Blättchen abgezupft
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Muskatnuss, gemahlen
- 1 Prise Pfeffer
- 100 g Zwiebeln (z. B. gelbe, rote und Schalotten), in Ringen (3 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3342 kJ / 805 kcal
- Protein
- 21.6 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 61 g
Alternativní recepty
Käsewähe
50 menit
Älpler Magronen
45 Min
Apfelwähe
1 Std. 15 Min
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55 Min
Spinatwähe
55 Min
Knöpfli
50 menit
Apfelwähe
1 Std. 15 Min
Berner Rösti
40 min
Zwiebelwähe
1 Std. 15 Min
Chäschüechli (Käseküchlein)
50 menit
Aprikosenwähe
1h 10 min
Nidelwähe (Rahmkuchen)
45 Min