Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 180 g de agua
- 60 g de leche
- 3 cditas de azúcar
- 1 cdita de levadura seca instantánea
- 20 g de aceite vegetal
- aceite vegetal, para engrasar
- 360 g de harina de trigo
Relleno y panes al vapor
-
2
hongos shiitake frescos
nebo 2 de hongo shiitake seco, hidratados en agua caliente - 2 cebollas cambray, en trozos
- 80 g de hojas de col blanca, en trozos
- 1 rebanada de jengibre fresco (2 mm)
- 2 dientes de ajo, pelados
- 140 g de carne molida de cerdo
- 40 g de salsa de soya
- ½ cdita de azúcar
- 15 g de salsa de ostión
- 10 g de aceite de ajonjolí
- 400 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1032 kJ / 246 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de caja
2 Std. 30 Min
Banh mi (tortas de res vietnamitas)
1 Std. 15 Min
Mantequilla de ajo y echalote
10 Min
Panes al vapor rellenos de cerdo (Baozi)
2 Std. 10 Min
Roles de chocolate
2 Std. 30 Min
Ramen japonés
1 Std. 40 Min
Banh cam (bolitas de ajonjolí rellenas)
1 Std. 20 Min
Char siu bao (panes al vapor rellenos)
1 Std. 30 Min
Pan plano de mantequilla de hierbas
35 Min
Dumplings de camarones (Xia jiao)
1 Std. 15 Min
Hamburguesa trufada
40 Min
Gyoza (dumplings)
1 Std. 30 Min