Jalapeño Popper Dip
TM6 TM5

Jalapeño Popper Dip

4.8 (30 hodnocení)

Suroviny

  • 2 oz Parmesan cheese, cubed
  • 1 oz Monterey Jack cheese, cubed
  • ½ oz panko
  • 4 oz yellow onions, cut into pieces
  • 6 jalapeño peppers, stems removed, halved, divided, plus extra, sliced, to garnish
  • 3 oz bacon, cut into pieces (½ in.)
  • 16 oz cream cheese, room temperature, cubed (1 in.)
  • 1 can artichokes (approx. 14 oz), drained (approx. 8 oz net)
  • 4 oz mayonnaise

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1243 kJ / 297 kcal
Protein
6 g
Sacharidy
10 g
Tuk
27 g
Vláknina
3 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty