Red Mole Chicken Enchiladas
TM6 TM5

Red Mole Chicken Enchiladas

4.1 (10 hodnocení)

Suroviny

  • 10 ½ oz Oaxaca cheese, in pieces

Mole

  • 1 oz dried pasilla chilies, destemmed and deseeded
  • 2 oz dried ancho chilies, destemmed and deseeded
  • 1 corn tortilla, toasted, loosely crumbled
  • 1 ½ oz Mexican chocolate tablet, broken into pieces
  • 1 oz raisins
  • 1 ½ oz almonds
  • 1 ½ oz toasted sesame seeds
  • ⅛ tsp anise seeds
  • ¼ tsp ground cinnamon
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 1 whole clove
  • 7 oz Roma tomatoes, cut into pieces
  • 2 oz white onion
  • 2 garlic cloves
  • 1 oz unsalted butter
  • 1 tbsp sugar
  • 1 tsp salt
  • 28 oz water
  • 21 oz chicken breasts, skinless, boneless, quartered

Enchiladas

  • vegetable oil, to fry
  • 18 corn tortillas
  • sour cream, to garnish
    nebo Mexican crema, to garnish
  • 1 avocado, thinly sliced, to garnish

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
3034.5 kJ / 749.3 kcal
Protein
43.4 g
Sacharidy
62.3 g
Tuk
38.7 g
Nasycený tuk
15.1 g
Vláknina
14.1 g
Sodík
838.9 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty