Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinade
- 1 orange, thin peel only, no pith
- 2 garlic cloves
- 2 tsp dried oregano
- 1 tsp salt
- 1 tsp black peppercorns
- 1 tsp dried red chili flakes
- 4 oz orange juice
- 1 tsp honey
- 24 oz chicken breasts, air-chilled, boneless and skinless (approx. 3-4 breasts)
Dressing
- 6 oz extra virgin olive oil
- 6 sprigs fresh oregano, leaves only
- 1 garlic clove
- ½ tsp salt
- 2 oz orange juice
- 1 oz apple cider vinegar
- 1 tsp honey
- 1 tsp stone ground mustard
Steaming
- 7 oz quinoa
- 35 oz water
- 16 oz red beets, peeled, sliced into half-moons (¼ in.)
- 6 oz fresh green beans, trimmed and halved
-
6
oz beet greens, cut into thin ribbons
nebo 6 oz baby spinach - 6 oz blackberries
- 5 oz goat cheese, crumbled or cut into pieces
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3113 kJ / 744 kcal
- Protein
- 55 g
- Sacharidy
- 58 g
- Tuk
- 33 g
- Vláknina
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1h 10 min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Chicken and Spinach Salad with Bulgur Wheat
40 min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40 min
Beef Chili with Lemon Feta
30 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Carnitas
50 min
Fish Tacos
45 min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables (TM5 Metric)
30 min
Southwest Quinoa
40 min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55 min