香蔥培根烤蛋
TM5 TM6

香蔥培根烤蛋

3.5 (2 hodnocení)

Suroviny

  • 油 ,少許,抹油用
  • 115 克 培根 ,切段
  • 6 顆 蛋 (蛋黃、蛋白分開備用)
  • 20 克 蔥 ,切蔥花
  • ¼ - ½ 茶匙 鹽
  • ¼ 茶匙 黑胡椒粉
  • 50 克 鮮奶油

Nutriční hodnoty
na 1 杯
Kalorie
576.4 kJ / 138.4 kcal
Protein
7.3 g
Sacharidy
1 g
Tuk
12.1 g
Vláknina
0 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty