香蔥培根烤蛋

香蔥培根烤蛋

3.5 2 rating
Příprava 15min.
Celkový 45min.
9 杯

Suroviny

  • 少許,抹油用
  • 培根 切段
    115 克
  • (蛋黃、蛋白分開備用)
    6 顆
  • 切蔥花
    20 克
  • ¼ - ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 鮮奶油
    50 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 杯

Protein 7.3 g
Kalorie 576.4 kJ / 138.4 kcal
Tuk 12.1 g
Vláknina 0 g
Sacharidy 1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...