Zařízení & příslušenství
香蔥培根烤蛋
Příprava 15min.
Celkový 45min.
9 杯
Suroviny
-
油 少許,抹油用
-
培根 切段115 克
-
蛋 (蛋黃、蛋白分開備用)6 顆
-
蔥 切蔥花20 克
-
鹽¼ - ½ 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
鮮奶油50 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 杯
Protein
7.3 g
Kalorie
576.4 kJ /
138.4 kcal
Tuk
12.1 g
Vláknina
0 g
Sacharidy
1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
關於雞蛋
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan