Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brisée
- 150 g di farina tipo 00
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 45 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 30 g di porri
- 100 g di radicchio a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di Brie
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 30 g di mela sbucciata, a cubetti
- 8 gherigli di noci a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2147 kJ / 513 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Sacharidy
- 31.5 g
- Tuk
- 38.7 g
- Vláknina
- 2.6 g
Alternativní recepty
Bicchierini di zucca e salsiccia al limone
1 Std. 5 Min
Filetti di cefalo sottovuoto con crumble alle mandorle
40min
Millefoglie di patate e polpo (TM6)
40min
Quartirolo con salsa ai cachi e aceto balsamico
20min
Baci di dama salati al parmigiano e pistacchi con mostarda di pere (di Sebastiano Rovida)
1u.
Brie in crosta con cipolle caramellate
1h 10min
Bicchierini ai tre peperoni
55min
Biscotti salati ai funghi e semi di canapa
1h 30 min
Crema di patate con polpo
1u.
Gazpacho di zucchine con stracciatella e guanciale
1u.
Rose di bresaola con crema ai pomodori secchi (per 2 persone)
25min
Spaghetti al nero di seppia con salsa al Parmigiano Reggiano
45 min