Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di zucchero
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca) e il succo
- 300 g di pesche nettarine, sbucciate e a tocchetti (1-2 cm)
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 250 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1714.5 kJ / 409.5 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Sacharidy
- 14.5 g
- Tuk
- 187.9 g
- Nasycený tuk
- 118.7 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 92.5 mg
Alternativní recepty
Panna cotta allo yogurt greco e pesche
4h 30 min
Pannacotta leggera alle fragole e basilico
3 Std. 10 Min
Mousse di yogurt con salsa alle albicocche
6 Std. 15 Min
Cheesecake in vasetto
4h
Crumble di frutta secca, mele e caramello
1h
Bicchierini dolci alle albicocche
1h 15 min
Coppe di yogurt greco con coulis alle ciliegie
30min
Semifreddo yogurt greco e salsa alle fragole
9 Std.
Crostini con crema di nocciole e funghi
40min
Panna cotta ai mirtilli
6h 30min
Spumoso alla ricotta con salsa alle fragole
20 min
Mousse di ricotta all'arancia
15min