Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Valtellina Casera, a pezzi
- 50 g di formaggio Castelmagno, a pezzi
- 50 g di formaggio Bitto, a pezzi
- 50 g di formaggio Asiago, a pezzi
- 250 g di latte intero
- 50 g di burro, a pezzi + q.b.
- 50 g di farina + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata
- 4 tuorli d'uovo
- 4 albumi
- 2 bulbi di finocchio
- 1 arancia, preferibilmente biologica, gli spicchi
- mandorle a lamelle q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 707.1 kJ / 169 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Sacharidy
- 6.8 g
- Tuk
- 13.3 g
- Vláknina
- 1.1 g
Alternativní recepty
Soufflé al Parmigiano Reggiano
1j
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1j 20 menit
Torta salata pere, noci e Gorgonzola
1j
Polenta concia alla valdostana
1 Std. 40 Min
Turbantini affumicati
40 min
Uova ripiene
40 min
Cipolle ripiene al prosciutto
1j
Sformatini patate e porri
55 Min
Sformatini di verza e mortadella
1j 30 menit
Crostini integrali con crema di Gorgonzola e champagne
1j 20 menit
Piccoli flan al formaggio di capra e porri con salsa allo yogurt
45 Min
Polenta con fonduta di formaggi
1 Std. 15 Min