Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Valtellina Casera, a pezzi
- 50 g di formaggio Castelmagno, a pezzi
- 50 g di formaggio Bitto, a pezzi
- 50 g di formaggio Asiago, a pezzi
- 250 g di latte intero
- 50 g di burro, a pezzi + q.b.
- 50 g di farina + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata
- 4 tuorli d'uovo
- 4 albumi
- 2 bulbi di finocchio
- 1 arancia, preferibilmente biologica, gli spicchi
- mandorle a lamelle q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 707.1 kJ / 169 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Sacharidy
- 6.8 g
- Tuk
- 13.3 g
- Vláknina
- 1.1 g
Alternativní recepty
Fonduta svizzera
20min
Flan con fonduta al Parmigiano Reggiano (Bimby Friend)
35min
Mousse al cioccolato
3h 30min
Zabaione
15 min
Martin sec al Barolo
4h 30min
Sformatini di verza e mortadella
1 godz. 30 min
Bicchierini con crema al gianduia e tegola alle nocciole
5h 30min
Piccoli flan al formaggio di capra e porri con salsa allo yogurt
45 min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1 godz. 15 min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1 Std. 20 Min
Fonduta
8h 20min
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20min