
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Valtellina Casera a pezzi
- 50 g di formaggio Castelmagno a pezzi
- 50 g di formaggio Bitto a pezzi
- 50 g di formaggio Asiago a pezzi
- 250 g di latte intero
- 50 g di burro a pezzi + q.b.
- 50 g di farina + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata
- 4 tuorli d'uovo
- 4 albumi
- 2 bulbi di finocchio
- 1 arancia, preferibilmente biologica gli spicchi
- mandorle a lamelle q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 169 kcal / 707.1 kJ
- Protein
- 8.8 g
- Tuk
- 13.3 g
- Sacharidy
- 6.8 g
- Vláknina
- 1.1 g
Alternativní recepty
Flan con fonduta al Parmigiano Reggiano (Bimby Friend)
35min
Sformatini formaggio e aromatiche (tartra)
1hod.
Flan di carote
50min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1hod. 15min
Fonduta svizzera
20min
Blinis al curry con gamberi
1hod.
Tartine di pane alla menta
4hod. 10min
Flan al topinambur
40min
Vol-au-vent leggeri
2hod. 30min
Risotto Castelmagno e nocciole
30min
Fonduta
8hod. 20min
Polenta con fonduta di formaggi
1hod. 15min