Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Valtellina Casera, a pezzi
- 50 g di formaggio Castelmagno, a pezzi
- 50 g di formaggio Bitto, a pezzi
- 50 g di formaggio Asiago, a pezzi
- 250 g di latte intero
- 50 g di burro, a pezzi + q.b.
- 50 g di farina + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata
- 4 tuorli d'uovo
- 4 albumi
- 2 bulbi di finocchio
- 1 arancia, preferibilmente biologica, gli spicchi
- mandorle a lamelle q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 707.1 kJ / 169 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Sacharidy
- 6.8 g
- Tuk
- 13.3 g
- Vláknina
- 1.1 g
Alternativní recepty
Polenta al formaggio
1 Std.
Flan di ricotta e cipolla con salvia
50 Min
Mini soufflè ai formaggi e zucchine (senza glutine)
35 Min
Tartellette con zabaione salato agli asparagi (senza glutine)
1 Std.
Sformatini patate e porri
55 Min
Sformatini formaggio e aromatiche (tartra)
1 Std.
Crema di burrata con verdure
1h 5 min.
Pere, formaggio e miele
15 Min
Sformati di piselli con salsa al formaggio
50 Min
Soufflé al Parmigiano Reggiano
1 Std.
Soufflé al Castelmagno
55 Min
Polenta con fonduta di formaggi
1 Std. 15 Min