Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 20 g di olio di oliva + q.b. per ungere
- 260 g di acqua, tiepida
- 1 cucchiaino di zucchero
- ½ cubetto di lievito di birra fresco (20 g)
- 500 g di farina
- 1 ½ cucchiaino di sale
Farcitura
- farina per infarinare
- 10 g di olio di oliva + q.b. per ungere
- 1 spicchio di aglio
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 1 pizzico di origano, secco
- 100 - 150 g di acciughe, intere, fresche
- 5 - 6 pomodorini, tagliati a metà
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 2611 kJ / 624 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 101 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 5.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia alle cipolle
2h 20min
Quiche al mascarpone e pomodori
1h 30min
Salsa olandese
Žádné hodnocení
Riso Casimiro (8 porzioni)
1h
Gâteau du Vully (Torta alla panna)
2h 30min
Tortine al formaggio
50min
Pizza quattro stagioni
Žádné hodnocení
Pizza alla romana
Žádné hodnocení
Torta speziata al cioccolato
Žádné hodnocení
Panna cotta
6h 10min
Gnocchi di patate
1 Std. 15 Min
Maccheroni dell'alpigiano
30 min