Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 20 g di olio di oliva + q.b. per ungere
- 260 g di acqua, tiepida
- 1 cucchiaino di zucchero
- ½ cubetto di lievito di birra fresco (20 g)
- 500 g di farina
- 1 ½ cucchiaino di sale
Farcitura
- farina per infarinare
- 10 g di olio di oliva + q.b. per ungere
- 1 spicchio di aglio
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 1 pizzico di origano, secco
- 100 - 150 g di acciughe, intere, fresche
- 5 - 6 pomodorini, tagliati a metà
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 2611 kJ / 624 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 101 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 5.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane rustico
2 Std.
Yogurt fresco
11h 10min
Pasta e fagioli
50min
Minestra di carote e menta
35min
Pizza alla romana
Žádné hodnocení
Pollo in salsa di pesche
Žádné hodnocení
Hamburger di tacchino
1 Std. 25 Min
Caramelle alla panna
2 Std.
Treccia della domenica in due varianti
2h 10min
Preimpasto per pane
24 godz. 30 min
Corona dei Re Magi con uvetta
1sa 55 dk
Polenta ticinese
45 Min