Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 220 g di acqua
- 20 g di lievito fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 400 g di farina manitoba
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 140 g di mozzarella sgocciolata e a pezzi
- 250 g di pomodoro fresco, senza semi e a pezzi
- 1 rametto di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 50 g di funghi champignon sott'olio o freschi, a fette
- 50 g di cuori di carciofo, sott'olio
- 50 g di olive nere, denocciolate
- 30 g di prosciutto cotto, a fette
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3590 kJ / 858 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 107 g
- Tuk
- 38 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia con pomodori
40min
Panini di San Gallo
26h 30min
Gnocchi di patate
1h 15min
Pane tipo ciabatta
1h 45min
Pizza Margherita
2 Std.
Pizza alla romana
Žádné hodnocení
Foresta nera
2 Std. 30 Min
Tajine di agnello con albicocche e miele
1 Std. 30 Min
Spiedino souvlaki di pollo e peperoni con riso
Žádné hodnocení
Pomodorini sfiziosi al prosciutto
Žádné hodnocení
Torta al cioccolato con sorpresa
1h 10min
Panna montata
10 Min