
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 220 g di acqua
-
20
g di lievito fresco
nebo 1 cucchiaino di lievito secco (circa 8 g) - 1 cucchiaino di zucchero
-
400
g di farina manitoba
nebo 400 g di farina per pizza - 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 140 g di mozzarella sgocciolata e a pezzi
-
250
g di pomodoro fresco, senza semi e a pezzi
nebo 250 g di polpa di pomodoro, in scatola e a pezzi - 1 rametto di basilico fresco le foglie lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 50 g di funghi champignon sott'olio o freschi, a fette
- 50 g di cuori di carciofo, sott'olio
- 50 g di olive nere, denocciolate
- 30 g di prosciutto cotto a fette
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 858 kcal / 3590 kJ
- Protein
- 29 g
- Tuk
- 38 g
- Sacharidy
- 107 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Preimpasto per pane
24hod. 30min
Focaccia alle olive
2hod. 20min
Risotto con spinaci ed asparagi
40min
Focaccia con acciughe
Žádné hodnocení
Pizzette alle erbe aromatiche
Žádné hodnocení
Pizza prosciutto e funghi
1hod. 45min
Pizza alla romana
Žádné hodnocení
Pizza capricciosa
1hod. 35min
Linguine al pesto agrumato alle erbe
25min
Pane tipo ciabatta
1hod. 45min
Minestra di patate dolci con spiedino di pollo
30min
Panna cotta al cioccolato bianco con frutto della passione
6hod. 40min