
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Il pan di Spagna al cioccolato
- 10 - 15 g di burro per lo stampo
- di farina
- 2 tuorli d'uovo
- 4 uova intere
- 140 di zucchero
- 1 pizzico di sale (volitelně)
- 1 cucchiaino di lievito in polvere (½ bustina)
- 20 g di maizena
- 20 g di cacao in polvere
La composizione della torta
- 370 g di amarene sciroppate (pesare sgocciolate) e lo sciroppo a parte
- 300 g di zucchero a velo
- 50 g di liquore Kirsch
- 600 g di panna intera, fredda
- 200 g di panna intera molto fredda
- 400 g di mascarpone
- 300 g di cioccolato fondente
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 897 kcal / 3748 kJ
- Protein
- 11 g
- Tuk
- 57 g
- Sacharidy
- 81 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cake svizzera
15 godz.
Glassa al burro
5 min
Mousse al cioccolato
3 godz. 30 min
Pizza Margherita
2 godz.
Biscotti milanesini
3 godz.
Maluns grigionesi
Brak ocen
Torta soffice al cioccolato
1 godz. 30 min
Cheesecake con mirtilli e glassa al limone
3 godz. 10 min
Torta salata con pollo e pere
Brak ocen
Muffins con gocce di cioccolato
1 godz.
Chips croccanti con guacamole
1 godz.
Mousse al Toblerone®
3 godz. 10 min