Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Il pan di Spagna al cioccolato
- 10 - 15 g di burro, per lo stampo
- 120 g di farina, + q.b. per lo stampo
- 2 tuorli d'uovo
- 4 uova intere
- 140 di zucchero
- 1 pizzico di sale (volitelně)
- 20 g di maizena
- 1 cucchiaino di lievito in polvere, (½ bustina)
- 20 g di cacao in polvere
La composizione della torta
- 370 g di amarene sciroppate (pesare sgocciolate) e lo sciroppo a parte
- 300 g di zucchero a velo
- 50 g di liquore Kirsch
- 800 g di panna (35 % di grassi), molto fredda
- 400 g di mascarpone
- 300 g di cioccolato fondente
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3748 kJ / 897 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 81 g
- Tuk
- 57 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Treccia bernese
1h 45 min.
Biscotti milanesini
3 Std.
Biscotti di linz
3hod. 15min
Stelle alla cannella
1 Std. 30 Min
Tiramisù
5 Std. 40 Min
Crostata di mele
1 Std. 15 Min
Brunsli di Basilea
8hod. 40min
Cioccolatini al gianduia e frutto della passione
Žádné hodnocení
Torta speziata al cioccolato
Žádné hodnocení
Salmone con salsa al mango, taccole e carote
1 Std.
Torta al cioccolato con sorpresa
1 Std. 10 Min
Polenta ticinese
45 Min