Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 pernil de porco fumado (650 g aprox.)
- 1500 g água, mais q.b. p/ demolhar
- 200 g vinho branco
- 5 pés de tomilho, só as folhas
- 20 g salsa
- 1 cabeça de alho cortada ao meio
- 100 g chalota
- 50 g vinagre
- 1 baguete torrada cortada em fatias p/ servir
- Mostarda à antiga q.b. p/ servir
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1707.8 kJ / 408.2 kcal
- Protein
- 21.3 g
- Sacharidy
- 28.1 g
- Tuk
- 20.8 g
- Nasycený tuk
- 7.6 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 324.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Migas de broa com bacalhau
30 Min
Húmus de amêndoa
10 Min
Carpaccio de polvo
2sa 40 dk
Caldo de beterraba
Žádné hodnocení
Ovos verdes
40min
Sumo detox de funcho para a digestão
10 Min
Sumo detox de rúcula e agrião
10 Min
Salada em sumo
10 Min
Salada de maçã com nozes
5 Min
Sumo detox antioxidante
10 Min
Bacalhau da ceia no pão
50min
Detox verde
15 Min