Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta fresca
- 400 g di farina tipo 00
- 4 uova
- 10 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 120 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 50 g di pancetta a dadini
- 1 scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di radicchio a listarelle
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1 cucchiaio di aceto balsamico
- 100 g di ricotta
- 30 g di pinoli
Terminare la preparazione
- 30 g di burro
- 30 g di aceto balsamico
- 60 g di panna da cucina
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4012 kJ / 959 kcal
- Protein
- 40.2 g
- Sacharidy
- 101.6 g
- Tuk
- 43.5 g
- Vláknina
- 6.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1h 30min
Cappellacci di sfoglia al basilico con ripieno di seppie
1h 5min
Chizze al Parmigiano reggiano
1h 20min
Cannoncino al salmone affumicato e cioccolato bianco (di Sebastiano Rovida)
40min
Ravioli di patate e scampi allo spumante
2h 20min
Gnocchi di castagne ai funghi
1h 5min
Ravioli al radicchio
1小时 10 分钟
Tempura di verdure
25min
Ravioli al cacao con ripieno di ricotta e noci
1h 30min
Ravioli ai carciofi
1h 30min
Tortelli di zucca mantovani
2h 30min
Ravioli di agrumi e menta con pomodorini confit
1h 40min