Zařízení & příslušenství
腊肠饭配青菜鸡蛋
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
1 人份
Suroviny
-
长米70 克
-
水800 克
-
肝肠 (约20克),斜切片½ 条
-
广式香肠 (约20克),斜切片½ 条
-
蛋 洗净蛋壳1 颗
-
菜心 如广东菜心,洗净2 - 3 颗
-
盐½ 茶匙
-
生抽1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
21.2 g
Kalorie
2356 kJ /
563 kcal
Tuk
24 g
Vláknina
1.8 g
Sacharidy
63.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
灵感每一刻
167 recepty/-ů
Čína
Čína