Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de queso parmesano cortado en trozos de 3 cm
- 200 g de marraquetas en trozos de 4 cm
- 500 g de leche
- 150 g de cebolla cortada en dos
- 70 g de pimentón rojo cortado en trozos 4 cm, sin pepas
- 20 g de aceite de oliva
- 20 g de mantequilla
-
400
g de caldo de los locos
nebo 1 pastilla de caldo de pescado (para 0.5 l) disuelta en 400 g de agua - 100 g de vino blanco
- 1 cucharadita de merquén
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra recién molida
- 100 g de crema de leche
Armado
- 12 locos cocidos y cortados en cubos de 1 cm (1000 g aprox.)
- 4 huevos duros cortados en láminas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1949 kJ / 466 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 23 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Charquicán con charqui
1h 10min
Cremoso de mote
1 Std. 20 Min
Pisco sour
10min
Porotos granados con mazamorra
1 Std. 15 Min
Queque de zanahoria y naranja
2 godz. 15 min
Pie de limón
3h 15min
Pasta de ave palta y ave pimentón
35min
Queque clásico
1 Std. 20 Min
Pastelera de choclo
1h
Sopaipillas chilenas
45 min
Chardonnay sour
10min
Pebre
20 min