Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 150 g d'eau, et un peu pour la cuisson
- 140 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 130 g de farine de blé semi-complet, type 110
- ½ c. à café rase de sel
- 100 g d'olives vertes, dénoyautées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 894 kJ / 212 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Sacharidy
- 32.5 g
- Tuk
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pain aux noix
3 Std. 15 Min
Baguette express
2 Std. 35 Min
Petits pains aux tomates confites et aux herbes aromatiques
3 godz. 40 min
Pain à la feta et aux olives
5 godz. 15 min
Focaccia aux olives
2 godz.
Olivettes
1u. 45min
Pain ciabatta
3 Std. 45 Min
Pain aux pépites de chocolat
3h 10min
Focaccia aux olives
3h
Ficelles apéro (Plaisir)
1 Std. 15 Min
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2 godz.
Ficelle apéro aux lardons et au comté
3 Std. 45 Min