Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 150 g d'eau, et un peu pour la cuisson
- 140 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 130 g de farine de blé semi-complet, type 110
- ½ c. à café rase de sel
- 100 g d'olives vertes, dénoyautées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 894 kJ / 212 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Sacharidy
- 32.5 g
- Tuk
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baguette express
2h 35min
Petits pains aux tomates confites et aux herbes aromatiques
3u. 40min
Crackers au fromage
1h
Pain aux graines
5h
Fougasse au romarin
3h 25min
Fougasse (Découverte)
1h
Fougasse à la tomate et au chorizo
3h 20 min
Ficelles apéro (Plaisir)
1h 15 min
Pain rapide aux trois graines façonnage marguerite
1h 25 min
Pain aux pépites de chocolat
3h 10min
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2h
Ficelle apéro aux lardons et au comté
3h 45min