Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 100 g de lait
- 25 g de levure boulangère fraîche
- 10 g de sucre en poudre
- 200 g d'eau
- 600 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 50 g d'huile d'olive, et un peu pour huiler
- 1 c. à soupe rase de sel
La garniture
-
200
g d'oignons blancs, émincés en tranches
nebo 200 g d'oignons rouges, émincés en tranches - 45 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 50 g d'eau
- 2 c. à café de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2143 kJ / 512 kcal
- Protein
- 12.9 g
- Sacharidy
- 80.7 g
- Tuk
- 17.5 g
Alternativní recepty
Focaccia aux oignons
2j 15 menit
Focaccia apulienne
2 godz. 40 min
Focaccia croustillante
1h 55min
Focaccia aux olives
2h
Focaccia aux pommes de terre et romarin
2u. 45min
Focaccia aux olives
3 Std.
Pissaladière
3 Std.
Focaccia croquante
3 Std.
Olivettes
1h 45 min
Focaccia au thym
3 Std.
Mini focaccias à l'origan
3u. 40min
Focaccia au romarin et huile d'olive
3 Std. 15 Min