Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La base aux biscuits bretons
- farine, pour le moule
- 50 g beurre doux mou, et un peu pour le moule
- 280 g de biscuits sablés au beurre, type palets bretons
La crème à la fraise
- 2 œufs
- 75 g de sucre en poudre
- le jus d'un citron jaune
- 25 g de beurre doux
- 100 g de fraises
- ½ c. à café d'agar-agar
Le cheesecake
- 3 œufs
- 110 g de sucre en poudre
- 200 g de ricotta
- 1 citron jaune, zeste et jus
- 70 g de farine de blé
- 200 g de lait
- 1 pincée de sel
-
fraises fraîches, pour la finition
nebo framboises fraîches, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2796 kJ / 667 kcal
- Protein
- 16.2 g
- Sacharidy
- 74.7 g
- Tuk
- 33.3 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gâteau magique au chocolat blanc
3h 15 min
Cheesecake marbré non cuit
4h 45min
Cheesecake citron-speculoos non cuit
4h 45min
Tiramisu cheesecake
13 godz. 20 min
Cheesecake à la fraise et au vinaigre balsamique
3h 25min
Cheesecake chocolat blanc-noix de coco
55min
Gâteau magique au citron
3h 15 min
Cheesecake fraise-citron vert
5 Std.
Gâteau meringué aux fruits rouges
50min
Cheesecake vanille au coulis de fraises
3hod. 40min
Cheesecake aux fraises sur fondant chocolat
4 Std.
Cheesecake aux pommes
3 Std. 30 Min