Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 250 g de jus de fruit de la Passion
- 1 blanc d'œuf
- 60 g de sucre glace maison
- 100 g de crème liquide entière, très froide
- 4 fruits de la Passion
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 654 kJ / 156 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Sacharidy
- 25.7 g
- Tuk
- 5.3 g
- Vláknina
- 4.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pannacotta au coulis de mangue
4 Std. 15 Min
Cheesecake en deux cuissons, coulis de fruits exotiques
2 Std. 45 Min
Sphère comme une orange sanguine
18h
Cheesecake mangue, fruit de la Passion et citron vert
5h 30min
Mousse coco aux fruits de la Passion
2u. 40min
Mousse framboise-noix de coco
2h 15min
Verrines aux deux chocolats, speculoos et framboises
3u. 50min
Blanc-manger coco et fruits exotiques
12h
Mi-cuits légers au chocolat
25 min
Mousse vanille-pomme
7 Std.
Mousse citron vert-basilic
2h 30 min
Tarte au citron destructurée
20 min