Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 250 g de jus de fruit de la Passion
- 1 blanc d'œuf
- 60 g de sucre glace maison
- 100 g de crème liquide entière, très froide
- 4 fruits de la Passion
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 654 kJ / 156 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Sacharidy
- 25.7 g
- Tuk
- 5.3 g
- Vláknina
- 4.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Verrines aux deux chocolats, speculoos et framboises
3 Std. 50 Min
Petites mousses Passion
3 Std. 20 Min
Mousse coco aux fruits de la Passion
2h 40 min
Eclairs saumon et pomme verte
2 Std.
Douceur mangue-Passion
15 min
Mousse framboise-noix de coco
2 Std. 15 Min
Verrine fraîcheur litchi-mangue-coco-framboise
2 godz. 30 min
Mousse de kiwi
2 Std. 15 Min
Mille-feuille express framboise-citron
30 min
Blanc-manger coco-ananas
4h 15min
Pannacotta au coulis de mangue
4h 15min
Mousse mascarpone à la vanille sur compotée de mangues
3 Std. 20 Min