Zařízení & příslušenství
Dinkelkeimbrot
Příprava 15min.
Celkový 72hod.
25 Scheiben
Suroviny
-
Dinkel100 g
-
Wasser lauwarm, und etwas mehr zum Einweichen230 g
-
Weizenmehl Type 1050 und etwas mehr zum Bemehlen400 g
-
Hefe (20 g)½ Würfel
-
Salz1 ½ TL
-
Öl zum Einfetten
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Scheibe
Protein
3 g
Kalorie
294 kJ /
70 kcal
Tuk
1 g
Vláknina
1.3 g
Sacharidy
14 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Backt mehr Brot!
12 recepty/-ů
Německo
Německo
Mohlo by se vám také líbit...
Roggen-Dinkel-Brot
8hod.
Zwiebel-Roggen-Brot
4hod.
Landbrot Backhausart
2hod.
Leinsamenbrot
1hod. 30min.
Joghurtbrot
2hod.
Dinkel-Hafer-Brot
1hod. 10min.
Dinkel-Körner-Brötchen
2hod.
Vitalbrot
1hod. 10min.
Sonnenblumenbrot
1hod. 20min.
Dinkelbrot
1hod. 30min.
Roggenmischbrot
1hod. 15min.
Dinkel-Sonnenblumen-Brot
1hod. 10min.