Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Dinkel
- 230 g Wasser, lauwarm, und etwas mehr zum Einweichen
- 400 g Weizenmehl Type 1050 und etwas mehr zum Bemehlen
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 1 ½ TL Salz
- Öl zum Einfetten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 294 kJ / 70 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Landbrot Backhausart
2h
Dinkel-Hafer-Brot
1 Std. 10 Min
Vollwertbrot
2 Std. 20 Min
Roggen-Dinkel-Brot
8u.
Dinkel-Sonnenblumen-Brot
1 Std. 10 Min
Leinsamenbrot
1h 30min
Dinkelbrot
1h 30min
Sonnenblumenbrot
1 Std. 20 Min
Zwiebel-Roggen-Brot
4 godz.
Kürbiskernbrot
3 Std. 30 Min
Sesambrot
2h
Roggenmischbrot
1h 15min