
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Roggenkörner
- 150 g Dinkelkorn
- 400 g Weizenkörner
- 700 g Wasser
- 1 ½ TL Backferment Spezial-Backferment (z.B. von Sekowa)
- 60 g Sonnenblumenkerne
- 3 gestr. TL Salz
- 50 g Weizenmehl
- Butter zum Einfetten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 59 kcal / 248 kJ
- Protein
- 2 g
- Tuk
- 1 g
- Sacharidy
- 10 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dinkelbrot
1hod. 30min
Dinkelkeimbrot
72hod.
Sesambrot
2hod.
Eckbrötchen mit Sonnenblumenkernen
14hod.
Dinkel-Buchweizenschrot-Brot
1hod. 30min
Dinkel-Körner-Brötchen
2hod.
Fitnessbrot
1hod. 45min
Dinkel-Sonnenblumen-Brot
1hod. 10min
Roggen-Dinkel-Brot
8hod.
Dinkel-Körner-Brot
1hod. 30min
Roggenmischbrot
1hod. 15min
Vollwertbrot
2hod. 20min