Vollkorneck
TM6 TM5

Vollkorneck

4.2 (24 hodnocení)

Suroviny

  • 150 g Roggenkörner
  • 150 g Dinkelkorn
  • 400 g Weizenkörner
  • 700 g Wasser
  • 1 ½ TL Backferment, Spezial-Backferment (z.B. von Sekowa)
  • 60 g Sonnenblumenkerne
  • 3 gestr. TL Salz
  • 50 g Weizenmehl
  • Butter zum Einfetten

Nutriční hodnoty
na 1 Scheibe
Kalorie
248 kJ / 59 kcal
Protein
2 g
Sacharidy
10 g
Tuk
1 g
Vláknina
2 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty