Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Roggenkörner
- 150 g Dinkelkorn
- 400 g Weizenkörner
- 700 g Wasser
- 1 ½ TL Backferment, Spezial-Backferment (z.B. von Sekowa)
- 60 g Sonnenblumenkerne
- 3 gestr. TL Salz
- 50 g Weizenmehl
- Butter zum Einfetten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 248 kJ / 59 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Weizen-Roggen-Brötchen
2h 15min
Körnerbrötchen
2h 50 min
Eckbrötchen mit Sonnenblumenkernen
14 Std.
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1h 50min
Dinkel-Körner-Brötchen
2h
Sportler-Brot
3 Std. 50 Min
Vollkornspitze
24h
Dinkel-Buchweizenschrot-Brot
1h 30 min
Roggen-Dinkel-Brot
8h
Vollwertbrot
2h 20 min
Dinkel-Sonnenblumen-Brot
1 Std. 10 Min
Roggenmischbrot
1h 15 min