Vollkorneck

Vollkorneck

4.2 24 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 20hod.
45 Scheiben

Suroviny

  • Roggenkörner
    150 g
  • Dinkelkorn
    150 g
  • Weizenkörner
    400 g
  • Wasser
    700 g
  • Backferment Spezial-Backferment (z.B. von Sekowa)
    1 ½ TL
  • Sonnenblumenkerne
    60 g
  • Salz
    3 gestr. TL
  • Weizenmehl
    50 g
  • Butter zum Einfetten

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Scheibe

Protein 2 g
Kalorie 248 kJ / 59 kcal
Tuk 1 g
Vláknina 2 g
Sacharidy 10 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...