Kompatibilní verze
Nigiri de chocolate blanco con gelatina de frambuesa
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Galletas de nata
- 3 láminas de masa filo
- 60 g de nata (35% de grasa)
- 60 g de azúcar moreno
Cremoso de chocolate blanco
- 3 hojas de gelatina
- 300 g de chocolate blanco en trozos
- 130 g de leche
- 170 g de nata
-
2
huevos
nebo 4 yemas de huevo - ½ cucharadita de semillas de cardamomo molidas
- 20 g de ron dorado
Gelatina de frambuesa
- 3 hojas de gelatina
- 70 - 100 g de frambuesas frescas
- 100 g de agua
- 200 g de mermelada de frambuesas
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 587.9 kJ / 140.7 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Sacharidy
- 16.8 g
- Tuk
- 7.1 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cheesecake de frambuesas
3 Std. 25 Min
Panna cotta de yogur y chocolate blanco con sorbete de cerezas
4h 40 min
Crema de foie con huevo a baja temperatura
45 Min
Tarta de frambuesas y chocolate
7h
Tartar de buey
10min
Cremosos de tres chocolates y arena de cacao
4 godz. 20 min
Helado de mascarpone y albaricoque
3 Std. 30 Min
Panna cotta de cerezas
3 Std. 15 Min
Helado de cheesecake
4h 25min
Mousse tres chocolates
3 Std. 15 Min
Tosta de cebolla caramelizada, secreto ibérico y torta del casar
50min
Cheesecakes al vapor
4h