Nigiri de chocolate blanco con gelatina de frambuesa

Nigiri de chocolate blanco con gelatina de frambuesa

4.6 17 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 4hod. 40min.
24 unidades

Suroviny

Galletas de nata
  • 3 láminas de masa filo
  • 60 g de nata (35% de grasa)
  • 60 g de azúcar moreno
Cremoso de chocolate blanco
  • 3 hojas de gelatina
  • 300 g de chocolate blanco en trozos
  • 130 g de leche
  • 170 g de nata
  • 2 huevos
    4 yemas de huevo
  • ½ cucharadita de semillas de cardamomo molidas
  • 20 g de ron dorado
Gelatina de frambuesa
  • 3 hojas de gelatina
  • 70 - 100 g de frambuesas frescas
  • 100 g de agua
  • 200 g de mermelada de frambuesas

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 unidad

Protein 2.2 g
Kalorie 587.9 kJ / 140.7 kcal
Tuk 7.1 g
Vláknina 0.3 g
Sacharidy 16.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...