Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 75 g Gouda, in Stücken
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Zwiebeln (100 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 2 EL Butter und etwas mehr zum Einfetten
- 30 g Weißwein
- 200 g Sahne
- 100 g Geflügelfond
- 2 TL Salz
- 7 Prisen Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- 1 TL Majoran
- 8 Schweineschnitzel (à ca. 60 g), flach geklopft
- Öl zum Braten
- 4 Scheiben Bauernbrot, halbiert, getoastet
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2491 kJ / 594 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 36 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brot-Leberkäse-Auflauf
1sa
Gulaschsuppe mit Laugenbällchen
1sa
Pastastrudel mit Kasseler und Sauerkraut
1sa
Bierfleisch mit Tassenknödeln
1h 30min
Malzbiergyros mit Kartoffeln und Champignons
1sa 20 dk
Pikanter Currywurstsalat
1sa 15 dk
Nudelauflauf mit Leberkäse und Spiegelei
1h 25min
Röstiauflauf mit Kasseler und Frischkäsesauce
1sa
Hefe-Hackfleisch-Knödel mit Käsesauce
2h
Schinken-Hack-Röllchen mit Möhrenreis
1sa
Kunterbunter Hackbraten
1h 30min
Schweinefilet mit Gnocchi aus dem Ofen
1sa 10 dk