Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 75 g Gouda, in Stücken
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Zwiebeln (100 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 2 EL Butter und etwas mehr zum Einfetten
- 30 g Weißwein
- 200 g Sahne
- 100 g Geflügelfond
- 2 TL Salz
- 7 Prisen Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- 1 TL Majoran
- 8 Schweineschnitzel (à ca. 60 g), flach geklopft
- Öl zum Braten
- 4 Scheiben Bauernbrot, halbiert, getoastet
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2491 kJ / 594 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 36 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Überbackener Blumenkohl mit Ofenkartoffeln und Senfsauce
1 godz. 50 min
Malzbiergyros mit Kartoffeln und Champignons
1 godz. 20 min
Hackfleischrolle mit Kartoffeln und Rotweinsauce
2 Std. 30 Min
Strammer-Max-Salat
30 min
Pastastrudel mit Kasseler und Sauerkraut
1 godz.
Bierfleisch mit Tassenknödeln
1 godz. 30 min
Nudelauflauf mit Leberkäse und Spiegelei
1 Std. 25 Min
Hack-Käse-Rolle
1 godz.
Schinken-Hack-Röllchen mit Möhrenreis
1 godz.
Nudelgratin mit Kraut und Würstchen
1h 10 min
Spaghetti-Pizza mit Hackbällchen und Mozzarella
1h 10 min
Brot-Leberkäse-Auflauf
1 godz.