Kompatibilní verze
Schweinefilet mit Senfsauce und Kartoffeln
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1600 g Kartoffeln, in mundgerechten Stücken
- 900 g Schweinefilet, in Scheiben (1 cm)
- 200 g Champignons, in Scheiben (1 cm)
- 700 g Wasser
-
180
g Wermut, trocken
nebo 180 g Madeira - 120 g Zwiebeln, geviertelt
- 2 Knoblauchzehen
- 2 EL körniger Senf
- 1 - 2 EL scharfer Senf
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Hühnerbrühe (für je 0,5 l), zerkrümelt - 2 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 200 g Milch
-
4
EL Crème fraîche
nebo 4 EL Sahne - 2 - 3 geh. EL Speisestärke
- 3 - 6 Stängel Petersilie, abgezupft, nach Geschmack
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 965 kJ / 230 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 947 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gulasch
2h
Zürcher Geschnetzeltes mit Kartoffeln und Schoko-Grießpudding
2h
Paprika-Puten-Gulasch
2h
Kartoffel-Hackfleisch-Auflauf mit Röstzwiebelkruste
1h 10 min
Rinder-Champignon-Ragout mit Silberzwiebeln
1h 10 min
Rindfleischrouladen mit Rotkohl
2h 10min
Rindergulasch mit Semmelknödeln und Rotkohl
2h 15min
Hähnchenbrust mit Gnocchi und mediterranem Gemüse
1 Std.
Kalbsgulasch mit Kartoffeln und Äpfeln
1h 20min
Überbackene Hähnchenbrust in Tomatensauce mit Kartoffelpüree
1 Std.
Winzertopf
2h 40min
Slow Cooking Rindfleisch mit Pilzen
5h 20 min