Putenfilet mit Pfirsich-Chilisauce

Putenfilet mit Pfirsich-Chilisauce

3.4 655 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 45min.
4 Portionen

Suroviny

  • Öl
    40 g
  • Schalotten halbiert, in Ringen (5 mm)
    30 g
  • Putenbrust in Würfeln (2 cm)
    400 g
  • Pfirsiche reif, in Würfeln (2 cm)
    300 g
  • Wasser und mehr zum Kochen und Anrühren
    400 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • Pfirsichnektar
    100 g
  • Chili, gemahlen (siehe Tipp)
    ¼ TL
  • Curry
    ¼ TL
  • Salz und mehr zum Kochen
    ¼ TL
  • Reis
    200 g
  • Speisestärke
    20 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 29 g
Kalorie 1857 kJ / 444 kcal
Tuk 12 g
Vláknina 2.6 g
Sacharidy 53 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...