Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Öl
- 30 g Schalotten, halbiert, in Ringen (5 mm)
- 400 g Putenbrust, in Würfeln (2 cm)
- 300 g Pfirsiche, reif, in Würfeln (2 cm)
- 400 g Wasser und mehr zum Kochen und Anrühren
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 100 g Pfirsichnektar
- ¼ TL Chili, gemahlen (siehe Tipp)
- ¼ TL Curry
- ¼ TL Salz und mehr zum Kochen
- 200 g Reis
- 20 g Speisestärke
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1857 kJ / 444 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paprika-Puten-Gulasch
2h
Mediterrane Reispfanne mit Pute
1 Std.
Orangen-Sesam-Hähnchen mit Basmatireis
45min
Tomaten-Geschnetzeltes mit Gnocchi und Zucchini
35min
Schlemmertopf
40min
Zitronen-Hähnchen mit Gemüsecouscous und Zaziki
40min
Hähnchenbrust auf Salbeignocchi
1 Std. 30 Min
Putenbrust mit Honig-Senf-Marinade
30min
Puten-Mandarinen-Geschnetzeltes
35min
Hähnchen provençale mit Reis und Pfirsichen
1 Std.
Hähnchen-Pfirsich-Topf mit Balsamico
50min
Putenschnitzel mit Curry-Bananen-Sauce
40min