Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Öl
- 30 g Schalotten, halbiert, in Ringen (5 mm)
- 400 g Putenbrust, in Würfeln (2 cm)
- 300 g Pfirsiche, reif, in Würfeln (2 cm)
- 400 g Wasser und mehr zum Kochen und Anrühren
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 100 g Pfirsichnektar
- ¼ TL Chili, gemahlen (siehe Tipp)
- ¼ TL Curry
- ¼ TL Salz und mehr zum Kochen
- 200 g Reis
- 20 g Speisestärke
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1857 kJ / 444 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Putenbrust mit Honig-Senf-Marinade
30 Min
Tomaten-Geschnetzeltes mit Gnocchi und Zucchini
35 Min
Hähnchen-Pfirsich-Topf mit Balsamico
50 Min
Hähnchen provençale mit Reis und Pfirsichen
1h
Hähnchen-Gemüse-Topf
1h
Puten-Mandarinen-Geschnetzeltes
35 Min
Putenschnitzel mit Mandel-Aprikosen-Kruste und Kartoffeln
1h
Schlemmertopf
40 λεπτ.
Puten-Auflauf mit Süßkartoffelkruste
1h 30min
Hähnchenbrust auf Salbeignocchi
1h 30min
Putenschnitzel mit Curry-Bananen-Sauce
40 λεπτ.
Paprika-Puten-Gulasch
2 Std.