Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vorteig
- 1 Würfel Hefe (40 g), zerbröselt
- 100 g Milch
- 30 g Zucker
- 375 g Mehl
Kompott und Fertigstellung
- 300 g Heidelbeeren, TK
- 30 g Orangensaft
- 50 g Zucker
- 1 TL Speisestärke
- Wasser zum Anrühren
- 275 g Milch
- 2 Eier (Kl. M)
- ½ TL Salz
- 4 EL Öl
- 2 EL Puderzucker
- 200 g Schmand
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3309 kJ / 790 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 105 g
- Tuk
- 29 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bergische Waffeln
20 Min
Buttermilch-Waffeln
30 Min
Quarkbällchen (Nautzen)
45 Min
Lausitzer Hefeplinsen
1hod. 25min
Quarkkeulchen mit Zwetschgen-Ragout
1h
Hefe-Schoko-Klößchen mit Kirschsauce
1hod. 30min
Reibekuchen
45 Min
Stockbrot schwarz-weiß
1 Std. 40 Min
Tschechische Pfannkuchen
1h
Grießbrei mit Kirschkompott
20 Min
Kartoffelpuffer
20 Min
Raggmunk - schwedische Kartoffelpuffer
30 Min