Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Baisergebäck
- 150 g Zucker
- 1 Zitrone, Bio, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 2 Eier (Kl. M)
- 150 g Mehl
- 75 g Öl
- 1 ½ TL Weinstein-Backpulver
- 100 g Saure Sahne
- 750 g Wasser, heiß
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 1 Pck. Sahnesteif
- 200 g Frischkäse
- ½ Zitrone, Bio, in dünnen Scheiben, zum Garnieren (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1617 kJ / 386 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 25 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Butterkuchen mit Vanillecreme
2 Std. 30 Min
Waldmeister-Erdbeer-Torte
6h 30min
Orangen-Biskuit-Kuchen
1h 15min
Aprikosen-Bienenstich
5 Std.
Schoko-Mocca-Torte
9 godz. 30 min
Maulwurf-Kuchen
2 Std.
Hamburger braune Kuchen
72h
Lachs-Schwarzbrot-Torte
2 Std. 30 Min
Spreewälder Mohnpielen (Brandenburg)
20min
Festlicher Gewürzkuchen
96h
Quadratische Eierlikör-Torte
1h 40min
Bratapfelkuchen
7h