Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Baisergebäck
- 150 g Zucker
- 1 Zitrone, Bio, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 2 Eier (Kl. M)
- 150 g Mehl
- 75 g Öl
- 1 ½ TL Weinstein-Backpulver
- 100 g Saure Sahne
- 750 g Wasser, heiß
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 1 Pck. Sahnesteif
- 200 g Frischkäse
- ½ Zitrone, Bio, in dünnen Scheiben, zum Garnieren (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1617 kJ / 386 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 25 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Eischnee erhitzt (Baisermischung)
10 min
Zitronen-Baiser-Torte
2 Std. 10 Min
Coleslaw Hawaii
25 min
Champagner-Trüffel-Torte
14 godz.
Karamell-Beeren-Tarte
2 godz.
Dresdner Eierschecke vom Blech
4h 30 min
Eisgugelhupfe mit Baiser und Johannisbeeren
2h 25min
Zitronen-Dessert mit Baiser
50min
Baisergeister
4h
Butterkuchen mit Vanillecreme
2 godz. 30 min
Rhabarber-Himbeer-Pavlova
3h
Butter-Apfel-Kuchen
3h