柳橙戚風蛋糕(無麩質)

柳橙戚風蛋糕(無麩質)

4.0 1 rating
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 5min.
1 個

Suroviny

蛋黃糊
  • 柳橙
    1 顆
  • 蛋黃
    3 顆
  • 20 克
  • 橄欖油
    40 克
  • 蓬萊米粉
    20 克
  • 在來米粉
    40 克
  • 玉米粉
    10 克
  • 樹薯粉
    20 克
  • 泡打粉
    ¼ 茶匙
蛋白霜
  • 蛋白
    4 顆
  • 1 小撮
  • 塔塔粉
    ¼ 茶匙
  • 冰糖粉
    30 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 個

Protein 32 g
Kalorie 4912 kJ / 1180 kcal
Tuk 58 g
Vláknina 2 g
Sacharidy 140 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...