Zařízení & příslušenství
西芹炒帶子
Příprava 10min.
Celkový 25min.
2 人份
Suroviny
-
蒜頭 切片15 克
-
油10 克
-
西洋芹 去皮,切段(約2公分X4公分)150 克
-
紅蘿蔔 切片60 克
-
冷凍干貝 退冰,橫切剖半200 克
-
米酒10 克
-
鹽½ 茶匙
-
糖¼ 茶匙
-
新鮮紅辣椒 (volitelně) 切斜片1 枝
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1311.3 mg
Protein
14 g
Kalorie
606.7 kJ /
145.2 kcal
Tuk
5.6 g
Vláknina
2.9 g
Nasycený tuk
38 g
Sacharidy
10 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
超市系列-海鮮
9 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan