小白菜炒豆包

小白菜炒豆包

4.0 17 rating
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 人份

Suroviny

  • 蒜頭
    15 克
  • 10 克
  • 蝦米 泡軟,瀝乾
    5 克
  • 油炸豆腐皮 泡軟,切條(寬約1公分)
    30 克
  • 紅蘿蔔 切薄片
    20 克
  • 小白菜 切段(約5公分)
    150 克
  • 醬油
    1 茶匙
  • 米酒
    1 茶匙
  • 1 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 3 g
Kalorie 298.5 kJ / 71.5 kcal
Tuk 5 g
Vláknina 1 g
Sacharidy 3.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...