Zařízení & příslušenství
鮮菇炒肉絲
Příprava 5min.
Celkový 20min.
4 人份
Suroviny
-
蒜頭15 克
-
薑 切片10 克
-
油20 克
-
豬肉絲 剝散200 克
-
新鮮綜合菇類 (任一種類),切條200 克
-
烤肉醬35 克
-
白芝麻½ 茶匙
-
蔥 切蔥花10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
11.5 g
Kalorie
768.5 kJ /
183.8 kcal
Tuk
12.7 g
Vláknina
1.6 g
Sacharidy
7.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
調味醬烹飪術
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan