Zařízení & příslušenství
宮保魷魚
Příprava 10min.
Celkový 25min.
2 人份
Suroviny
-
蒜頭15 克
-
花椒油15 克
-
乾辣椒 切段(約3公分)10 克
-
蔥 切段(約3公分)15 克
-
水發魷魚350 克
-
醬油膏30 克
-
番茄醬15 克
-
烏醋1 茶匙
-
鹽味烤花生30 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1154.2 mg
Protein
23.2 g
Kalorie
1122.9 kJ /
268.7 kcal
Tuk
14.6 g
Vláknina
1.9 g
Nasycený tuk
404.8 g
Sacharidy
14.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
超市系列-海鮮
9 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan