Zařízení & příslušenství
桂圓燕麥脆餅
Příprava 25min.
Celkový 2hod. 40min.
8 人份
Suroviny
-
奶油 切塊,室溫軟化90 克
-
糖90 克
-
蛋1 顆
-
低筋麵粉200 克
-
泡打粉¼ 茶匙
-
桂圓乾 泡軟,切碎50 克
-
大燕麥片30 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
3.6 g
Kalorie
1067 kJ /
255 kcal
Tuk
10.5 g
Vláknina
0.9 g
Sacharidy
37.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
烘焙新手變達人
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan