鹹蛋絲瓜海帶芽粥

鹹蛋絲瓜海帶芽粥

3.3 4 rating
Příprava 10min.
Celkový 50min.
4 人份

Suroviny

  • 15 克
  • 乾香菇 泡軟,切絲
    10 克
  • 短梗米 洗淨,瀝乾
    150 克
  • 1000 克
  • 絲瓜 去皮,切條(約1公分)
    150 克
  • 海帶芽 冷開水泡開,切小塊(約1公分)
    2 大匙
  • 鹹蛋 去殼,剝碎
    1 顆
  • 醬油
    2 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 嫩薑 切絲
    20 克
  • 香油
    ¼ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 9.4 g
Kalorie 1483 kJ / 354.5 kcal
Tuk 5.8 g
Vláknina 2.3 g
Sacharidy 67.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...