Zařízení & příslušenství
鹹蛋絲瓜海帶芽粥
Příprava 10min.
Celkový 50min.
4 人份
Suroviny
-
油15 克
-
乾香菇 泡軟,切絲10 克
-
短梗米 洗淨,瀝乾150 克
-
水1000 克
-
絲瓜 去皮,切條(約1公分)150 克
-
海帶芽 冷開水泡開,切小塊(約1公分)2 大匙
-
鹹蛋 去殼,剝碎1 顆
-
醬油2 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
嫩薑 切絲20 克
-
香油¼ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
9.4 g
Kalorie
1483 kJ /
354.5 kcal
Tuk
5.8 g
Vláknina
2.3 g
Sacharidy
67.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
蔬食新煮張
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan