Zařízení & příslušenství
破布子燒苦瓜
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
蒜頭10 克
-
油30 克
-
苦瓜 去籽及白瓤,切塊450 克
-
豬絞肉50 克
-
醬油10 克
-
破布子30 克
-
水30 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
3.932 g
Kalorie
516 kJ /
123 kcal
Tuk
8.378 g
Vláknina
2.252 g
Sacharidy
8.446 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣四季家常菜
71 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan