Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 280 g de agua
- 25 g de levadura prensada fresca
- 20 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de azúcar
- 500 g de harina de fuerza
- 2 cucharaditas de sal
- aceite de oliva para engrasar
- 200 g de sobrasada en trozos
- 100 g de queso manchego semicurado (en lonchas finas)
- 100 g de queso emmental (en lonchas finas)
- harina de fuerza para espolvorear
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1156 kJ / 276 kcal
- Protein
- 9.66 g
- Sacharidy
- 25.93 g
- Tuk
- 14.9 g
- Vláknina
- 1.37 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coca de puerros y beicon
1h 50min
Ensaimadas individuales
9 godz.
Pizzetas de carne con espárragos y huevo
1 Std. 30 Min
Focaccia de Puglia
1h
Coca de morcilla
1h 10min
Tarta flambeada alsaciana
1 Std. 5 Min
Panecillos de queso de cabra
2 Std.
Pañuelos carbonara
35min
Monas de Pascua
2sa 40 dk
Coca de llanda
40min
Rollo de pan mediterráneo
3h
Focaccia de cherrys con hierbas provenzales
50min