Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Roscón de chocolate
- 150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 100 g de azúcar (y 1 cucharadita más para la masa madre)
- 6 - 8 tiras de piel de limón
- 8 - 10 tiras de piel de naranja
- 160 g de leche
- 25 g de levadura prensada fresca
- 480 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 50 g de mantequilla en trozos
- 3 huevos (2 para la masa y 1 batido para pincelar)
- 50 g de agua de azahar
- 50 g de cacao puro en polvo
- 1 pellizco de sal
Cobertura
- 360 g de chocolate blanco en trozos
- perlas de chocolate para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2025 kJ / 484 kcal
- Protein
- 11.2 g
- Sacharidy
- 63.3 g
- Tuk
- 20.4 g
- Nasycený tuk
- 11.5 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 138.9 mg
Alternativní recepty
Brioche de chocolate y avellana
2h 20min
Bizcocho veteado de manzana
1h
Pastel de calabaza
1h 50 min
Bambas Boston cream
2 godz.
Tarta de Pascua de zanahoria y tres chocolates al aceite de oliva virgen extra
3h 20min
Panecillos de leche rellenos de chocolate al vapor
3h 35min
Mississippi mud cake
50min
Bizcocho de naranja XXL
1h 15min
Tarta con bizcocho de cerveza negra
3h 30 min
Boston cream pie
3h
Bollos de leche rellenos de chocolate
2 godz. 30 min
Magdalenas de nata
1h