Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Roscón de chocolate
- 150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 100 g de azúcar (y 1 cucharadita más para la masa madre)
- 6 - 8 tiras de piel de limón
- 8 - 10 tiras de piel de naranja
- 160 g de leche
- 25 g de levadura prensada fresca
- 480 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 50 g de mantequilla en trozos
- 3 huevos (2 para la masa y 1 batido para pincelar)
- 50 g de agua de azahar
- 50 g de cacao puro en polvo
- 1 pellizco de sal
Cobertura
- 360 g de chocolate blanco en trozos
- perlas de chocolate para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2025 kJ / 484 kcal
- Protein
- 11.2 g
- Sacharidy
- 63.3 g
- Tuk
- 20.4 g
- Nasycený tuk
- 11.5 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 138.9 mg
Alternativní recepty
Bizcocho de nuez con cobertura de queso y chocolate blanco.
3h 10min
Tarta de chocolate con dos texturas
1 Std. 40 Min
Roscón tres chocolates
4h 15min
Bizcocho con chocolate y frutos secos
1 Std. 30 Min
Roscas de choux de cacao
1 Std. 30 Min
The new choco king
3 Std. 45 Min
Rosquillas de bizcocho de chocolate
1h 50min
Magdalenas rellenas de chocolate
30min
Roscón de Reyes con glaseado espejo de chocolate
6h 30 min
Cobertura de chocolate negro con mantequilla
10 min
Bizcocho de yogur con chocolate con leche
50 min
Nata de trufa
8hod. 15min