Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Roscón de chocolate
- 150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 100 g de azúcar (y 1 cucharadita más para la masa madre)
- 6 - 8 tiras de piel de limón
- 8 - 10 tiras de piel de naranja
- 160 g de leche
- 25 g de levadura prensada fresca
- 480 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 50 g de mantequilla en trozos
- 3 huevos (2 para la masa y 1 batido para pincelar)
- 50 g de agua de azahar
- 50 g de cacao puro en polvo
- 1 pellizco de sal
Cobertura
- 360 g de chocolate blanco en trozos
- perlas de chocolate para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2025 kJ / 484 kcal
- Protein
- 11.2 g
- Sacharidy
- 63.3 g
- Tuk
- 20.4 g
- Nasycený tuk
- 11.5 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 138.9 mg
Alternativní recepty
Bizcocho plancha de chocolate
30 min
Roscón Red velvet
4 Std.
Roscón de Reyes
4 Std.
Pan de sidra preñao
1h 10 min
Girasol de brioche de mantequilla con jamón y queso
2 Std.
Bizcocho de nuez con cobertura de queso y chocolate blanco.
3hod. 10min
Roscón tres chocolates
4h 15min
Estrella brioche nevada
3hod. 10min
Cheesecake de mousse de chocolate
1h 30min
Bizcocho de chocolate sin huevo
1 Std. 25 Min
Minirroscón de Reyes
3 Std.
Bollos de leche rellenos de chocolate
2h 30min