Zařízení & příslušenství
紅藜地瓜麵包
Příprava 35min.
Celkový 3hod. 25min.
2 個
Suroviny
-
高筋麵粉 多備一些撒粉用40 克
-
法國麵包粉160 克
-
糖2 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
水120 克
-
乾酵母粉¾ 茶匙
-
橄欖油 (約15克)1 大匙
-
紅藜麥15 克
-
蜜地瓜 去皮,切丁100 克
-
熱水80 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 個
Protein
16.5 g
Kalorie
3614 kJ /
865 kcal
Tuk
47 g
Vláknina
3 g
Sacharidy
99 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
麵粉實驗室(下)
70 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan