Zařízení & příslušenství
丹麥辮子吐司
Příprava 40min.
Celkový 5hod.
12 人份
Suroviny
-
奶油 (200克切片(厚約1公分),50克切塊)250 克
-
水120 克
-
乾酵母粉1 ½ 茶匙
-
高筋麵粉400 克
-
低筋麵粉 需多備一些灑粉用100 克
-
細砂糖 需多備一些60 克
-
蛋 (麵糰和刷上色用)2 顆
-
牛奶 (冷藏)60 克
-
鹽1 茶匙
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 12 人份
Protein
90 g
Kalorie
16799 kJ /
4019 kcal
Tuk
203.6 g
Vláknina
12.9 g
Sacharidy
464.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美味甜點的秘密
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan