Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
抹茶豆乳布丁
- 50 克 黑糖
- 50 克 水
- 200 克 豆漿 ,(無糖)
- 15 克 糖
- 1 茶匙 抹茶粉
- 1 顆 蛋
- 1 顆 蛋白
清酒蒸雞肉
- 200 克 去骨雞腿排 ,切塊(約3公分)
- 1 顆 蛋黃
- 20 克 清酒
- ¼ 茶匙 鹽
- 2 茶匙 日式醬油
- ½ 茶匙 味醂
- 20 克 雪白菇 ,去除根部,剝散
- 20 克 鴻喜菇 ,去除根部,剝散
- 5 克 熟白果 (volitelně)
蛤蜊蔬菜味噌湯
- 20 克 油
- 100 克 紅蘿蔔 ,切絲
- 100 克 洋蔥 ,切絲
- 70 克 新鮮香菇 ,切片
- 1200 克 水
- 200 克 新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨
- 80 - 100 克 味噌 (詳見要訣)
- 20 克 蜜紅豆 (顆粒狀) (自製或市售)
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1498 kJ / 358 kcal
- Protein
- 21.5 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 27.5 g
- Vláknina
- 4 g