Cuore di cheesecake ai lamponi

Cuore di cheesecake ai lamponi

4.7 6 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 7hod.
10 fette

Suroviny

Base della cheesecake
  • 200 g di biscotti secchi a pezzi
  • 50 g di gherigli di noci
  • 1 cucchiaino di aroma al Rum
  • 90 g di burro fuso
Crema al mascarpone
  • 500 g di mascarpone
  • 20 g di cacao amaro in polvere
  • 200 g di ricotta fresca scolata dal siero
  • 180 g di latte condensato
Terminare la preparazione
  • 125 g di lamponi freschi, lavati ed asciugati
  • codette colorate a piacere

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 fetta

Protein 9.8 g
Kalorie 2171 kJ / 519 kcal
Tuk 40.4 g
Vláknina 1.7 g
Sacharidy 29.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...