Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 100 g di burro freddo a pezzi piccoli
- 120 g di zucchero
- 2 uova
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
Ripieno
- 200 g di cioccolato fondente a pezzi
- 600 g di latte
- 80 g di zucchero
- 80 g riso a chicco corto per minestre
- 2 uova
- 1 tuorlo
- 50 g di farina tipo 00
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2502 kJ / 598 kcal
- Protein
- 13.8 g
- Sacharidy
- 84.2 g
- Tuk
- 25.2 g
- Vláknina
- 3.1 g
Alternativní recepty
Pane del vescovo
1j
Torta Palpiton
1j 30 menit
Biscotti al profumo di arancio
2j
Tiramisù alle fragole e cioccolato bianco
1 Std. 40 Min
Torta banane e cioccolato
4h 20 min
La nuova torta di mele di Luca Montersino
2j
Budino di ricotta
5h 45 min
Crostata con crema di ricotta e pere caramellate
45 Min
Crostata meringata all'arancia
30 min
Maxi cannoncino ripieno
6h 30 min
A ‘ngornata
2 godz. 20 min
Torta di mandorle e cioccolato
1j 30 menit