Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 100 g di burro freddo a pezzi piccoli
- 120 g di zucchero
- 2 uova
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
Ripieno
- 200 g di cioccolato fondente a pezzi
- 600 g di latte
- 80 g di zucchero
- 80 g riso a chicco corto per minestre
- 2 uova
- 1 tuorlo
- 50 g di farina tipo 00
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2502 kJ / 598 kcal
- Protein
- 13.8 g
- Sacharidy
- 84.2 g
- Tuk
- 25.2 g
- Vláknina
- 3.1 g
Alternativní recepty
Rotolo alla frutta
1h 25 min
Crostata di carote e arance
1h 25 min
Torta soffice al profumo di arance
55min
Treccia porri e frutti di mare
2 Std. 15 Min
Torta rustica ai frutti rossi (per 2 persone)
1 Std. 10 Min
Clafoutis alle ciliegie
2 godz. 30 min
Schiacciata con l'uva
2 Std.
Schiaccia campigliese
55min
Torta alla birra stout
3h 40min
Crostata meringata all'arancia
30 min
Crêpes di biscotti con crema gianduia e ricotta
1 Std.
Crema chantilly
35min