Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di nocciole sgusciate
- 20 g di mandorle pelate
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 250 g di mascarpone
- 70 g di amarene sciroppate, sgocciolate + q.b.
- 20 g di sciroppo di amarena
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1251 kJ / 299 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 11.6 g
- Tuk
- 26.4 g
- Vláknina
- 0.5 g
Alternativní recepty
Torta al cioccolato bianco e crema al whisky
9h
Cuori di cioccolato ripieni di semifreddo al croccante
4h
Bicchierino variegato al ribes rosso
2 godz. 30 min
Bicchierini al pistacchio e marrons glacés
30 min
Panna cotta al melone
4h 15min
Crema Bimby ® al pistacchio
50min
Torta Pescoffee in tazza
30 min
Semifreddo ai due cioccolati e nocciole
7h
Coppa leggera al cioccolato
1 Std. 40 Min
Crema Bimby ® alla nocciola
50min
Panna cotta alla crema al whisky
4h 30min
Crema Bimby ® al cioccolato fondente
45 Min