Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di formaggio stagionato, tipo Emmentaler a pezzi (2-3 cm)
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 70 g di peperone rosso a pezzi (2 cm circa)
- 120 g di cipolla a metà
- 2 spicchi di aglio
-
20
g di burro chiarificato
nebo 20 g di burro - 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
- 1 ½ cucchiaio di paprica dolce
- ½ cucchiaino di paprica piccante
- 600 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi
- ½ - 1 cucchiaino di pepe nero macinato, a piacere
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
- 1 pezzo di scorza di limone (2-3 cm), senza la parte bianca
- 250 g di acqua
- 150 g di riso a chicco lungo
- 2 cucchiai di panna acida, per guarnire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2204 kJ / 527 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Riso pilaf con maiale
45min
Coppa di maiale in umido
1 Std. 30 Min
Zuppa di orzo e pollo
1 Std.
Ciorba
1 Std. 10 Min
Costine di maiale alla messicana con pico de gallo
1 Std.
Zuppa di pollo asiatica
50min
Langos
5 Std. 10 Min
Zuppa di pollo e funghi
55 min
Salsa agrodolce cinese
15 Min
Pollo in fricassea
50min
Spezzatino di maiale alla portoghese
3 Std. 10 Min
Stufato di pollo, chorizo e ceci
1 Std.