
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di formaggio stagionato tipo Emmentaler a pezzi (2-3 cm)
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate
- 70 g di peperone rosso a pezzi (2 cm circa)
- 120 g di cipolla a metà
- 2 spicchi di aglio
-
20
g di burro chiarificato
nebo 20 g di burro - 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
- 1 ½ cucchiaio di paprica dolce
- ½ cucchiaino di paprica piccante
- 600 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi
- ½ - 1 cucchiaino di pepe nero macinato a piacere
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
- 1 pezzo di scorza di limone (2-3 cm), senza la parte bianca
- 250 g di acqua
- 150 g di riso a chicco lungo
- 2 cucchiai di panna acida per guarnire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 527 kcal / 2204 kJ
- Protein
- 41 g
- Tuk
- 16 g
- Sacharidy
- 54 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Stufato marocchino di manzo e cous cous israeliano
1hod.
Curry di pollo Cape Malay
1hod.
Zuppa di noodles vegetariana alla vietnamita
1hod. 20min
Riso Thai alla curcuma con ananas e maiale
50min
Cous cous marocchino
50min
Carbonada
1hod.
Ciorba
1hod. 10min
Zuppa di pollo, crauti e fagioli bianchi
1hod.
Riso pilaf con maiale
45min
Riso pilaf boliviano
55min
Goulash ungherese
1hod. 45min
Gulash tirolese
1hod. 30min