
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 spicchi di aglio
- 150 g di cipolla a metà
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di carne di agnello in bocconcini senza nervi (spalla o gamba), in pezzi
- 20 g di crema di peperoncino
- 150 g di pomodori in quarti
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di cumino in polvere
- ½ cucchiaino di pepe macinato fresco
- ½ cucchiaino di paprica dolce
-
½
cucchiaino di rosmarino secco in polvere
nebo ½ cucchiaino di timo secco - 2 foglie di alloro fresche
- 30 g di farina
- 150 g di acqua
- 20 g di aceto
- 150 g di peperone verde in anelli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 273 kcal / 1144 kJ
- Protein
- 28 g
- Tuk
- 13 g
- Sacharidy
- 12 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di goulasch di manzo con peperoni
1hod. 30min
Spezzatino speziato con chips di patata americana a Cottura Lenta (TM6)
16hod. 30min
Zuppa di funghi e paprika
30min
Stufato di vitello e verdure all'austriaca a Cottura Lenta
2hod. 45min
Zuppa di gamberi piccante
45min
Zuppa di maiale e funghi
Žádné hodnocení
Couscous con pollo, agnello e salsiccia piccante
1hod. 10min
Stufato di maiale con cipolle in salsa allo sherry
1hod.
Goulash di maiale e cipolle a Cottura Lenta
3hod.
Stufato di spalla di manzo con gnocchi
1hod. 30min
Goulash ungherese
1hod. 45min
Gulash tirolese
1hod. 30min