Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 spicchi di aglio
- 150 g di cipolla, a metà
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di carne di agnello in bocconcini senza nervi (spalla o gamba), in pezzi
- 20 g di crema di peperoncino
- 150 g di pomodori, in quarti
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di cumino in polvere
- ½ cucchiaino di pepe macinato fresco
- ½ cucchiaino di paprica dolce
-
½
cucchiaino di rosmarino secco in polvere
nebo ½ cucchiaino di timo secco - 2 foglie di alloro fresche
- 30 g di farina
- 150 g di acqua
- 20 g di aceto
- 150 g di peperone verde, in anelli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1144 kJ / 273 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Riso cotto dolce alle rose (Sheer berenj)
50 Min
Zuppa di lenticchie alla turca
1h
Zighinì (Stufato di manzo)
50 Min
Bocconcini di pollo piccanti
45 Min
Riso al latte
1h
Satay di pollo con verdure
Žádné hodnocení
Manzo alla borgognona
2 Std.
Spezzatino di manzo con patate
1 Std. 10 Min
Pierogi di manzo (ravioli polacchi)
1h
Spezzatino di agnello
1 Std. 45 Min
Langos
5h 10min
Rassolnik (zuppa di cetriolini)
1h 20 min