Salmão com crosta de amêndoa e tagliatelle com espargos

4.8 356 rating
Příprava 15min.
Celkový 35min.
4 doses

Suroviny

Salmão com crosta de amêndoa
  • lombos de salmão fresco s/ pele (150 g unid. aprox.)
    4
    4 lombos de salmão, descongelados s/ pele (150 g unid. aprox.)
  • sumo de limão
    30 g
  • azeite mais q.b. p/ untar
    40 g
  • mostarda de Dijon
    20 g
  • mel
    15 g
  • dentes de alho
    2
  • sal
    ½ c. chá de
  • amêndoa s/ pele
    20 g
  • pão cortado em pedaços
    50 g
  • salsa
    5 g
Tagliatelle com espargos
  • água
    1200 g
  • caldo de legumes caseiro
    1 c. chá de
    1 cubo de caldo de legumes
  • massa fresca tipo tagliatelle
    300 g
  • espargos verdes cortados em pedaços (2 cm)
    250 g
  • azeite
    1 c. sopa de
  • limão (raspa e sumo)
    ½
  • Salsa picada q.b. p/ guarnecer

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 518.7 mg
Protein 44.6 g
Kalorie 3366.9 kJ / 804.7 kcal
Tuk 37.8 g
Vláknina 5.2 g
Nasycený tuk 7 g
Sacharidy 70.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...